Jämför GPU-jämföra grafikkort riktmärken

Med hjälp av det här avancerade GPU-jämförningsverktyget kan du jämföra flera grafikkort eller jämföra din nuvarande PC-bygg - grafikkort och processor - med flera framtida uppgraderingsalternativ och se vilket alternativ som är värt uppgraderingen. Använd önskade inställningar för spelkvalitet, bildskärmsupplösning, grafikkort och processorkombinationer för att se jämförelseprestationstest i 50 + spel FPS-riktmärken. Med det här verktyget kan du beräkna CPU-flaskhals, ändra kvalitetsinställningar och ändra grafikkort och processorkombinationer.

Spel datorgrafik kort jämförelse i bildrutor per sekund och prestanda kalkylatorn

Välj din kombination, klicka sedan för att lägga till den.
Valda kombinationer för jämförelse

Most Recent Comparisons

Should I Buy RTX 4060?

Should I Buy RTX 4060?

As a gamer, you're always looking for that edge, that extra bit of performance that can make the difference between victory and defeat.

Are MMORPGs Dying Out?

Are MMORPGs Dying Out?

It seems like MMO player counts are indeed falling. The key question is, why?

Spel riktmärken vid olika uppLösningar och kvalitetsinställningar

Spel riktmärken vid olika uppLösningar och kvalitetsinställningar

Vi har sofistikerade algoritmer som har noggrant utformats för att producera 90% exakt uppskattningar av spelprestanda baserat på att analysera över 70 000 benchmark-tester. Våra benchmark-resultat mäts igen användaren föredrog spel upplösning och spel kvalitet inställningar. Medan andra riktmärken platser alltid mäta på ultra kvalitet, vi erbjuder 4 kvalitetsinställningar-Ultra, hög, medel, låg-för att hjälpa dig att upptäcka det dolda värdet av ditt grafikkort i olika inställningar.

Avancerad flaskhals beräkning

Avancerad flaskhals beräkning

Vår flaskhals detektions mekanism är baserad på verkliga tester på CPU: s i över 10 år och analys av nuvarande riktmärken igen många CPU generationer för att hjälpa dig att hitta det bästa värdet i form av kostnad-vs-prestanda i din CPU val som kommer att kombineras med din GPU. Med över 500 populära CPU för de senaste 10 åren, kommer du säkert hitta den exakta vinster eller förlust inverkan i din CPU och GPU kombination.

Riktmärken i bildrutor per sekund, period.

Riktmärken i bildrutor per sekund, period.

Vi ser alltid för prestanda i bildrutor per sekund, inte TFLOPS eller GB/s eller annan specifikation teoretiska siffror som är meningslösa för spelare. Allt är show i bildrutor per sekund, även CPU inverkan på prestanda, för att hjälpa dig att se realistiska riktmärken och bättre besluta om din nästa GPU uppgraderingen.

Alla tillsammans: den kompletta bilden

Alla tillsammans: den kompletta bilden

Priser, effektbehov, värme nivåer, ljudnivåer, prestanda i 1080p, 1440p och 4K, CPU flaskhals och inställningar för spel kvalitet är alla faktorer som påverkar beslutet och vi ser till att all denna information finns till hands och förser dig med våra Rekommendationer. Vår jämförelseverktyg är en omfattande blandning av ovanstående faktorer och garanterat kommer att hjälpa dig att hitta din bästa spel dator bygga.

Most Popular Comparisons