Ultra VS Högkvalitetsinställningar i PC-spel

Varje spelare har en annan uppfattning om den perfekta inställningen för PC-spel. Men i de flesta fall väljer man en högkvalitativ grafikkonfiguration.

By on

Ultra VS Högkvalitetsinställningar i PC-spel

Varje individ som älskar att spela virtuella spel på datorn går ibland ibland av förvirring. Det handlar vanligtvis om grafikinställningen eller konfigurationen, som en spelare måste välja när det gäller PC-spel. Två av de mest diskuterade inställningstyperna är Ultra och High quality. Medan många människor känner att Ultra-konfigurationen är vägen att gå, finns det vissa som kanske inte håller med. Med den här artikeln kommer vi att berätta allt som är relaterat till båda dessa grafikkonfigurationer. Dessutom kommer det även att lyfta fram effekterna på ett typiskt spel.

Vad är en grafikinställning av Ultra kvalitet?

Ultra-grafikinställningen är den högsta typen av konfiguration som du kan ställa in medan du spelar ett spel. Det mest framträdande inslaget i en Ultra grafik inställning är att det förbättrar visuell klarhet i ett spel. Om du är fan av en tydlig och skarp visuell bildskärm, så är det här konfigurationen för dig. Det finns dock en nackdel med Ultra-kvalitet grafikinställningar också. Detta gäller den tunga bearbetningsaspekten av konfigurationen. Det händer på grund av faktorer som Ray Tracing, Global Illumination, och Anti Aliasing. Ännu mer, eftersom du använder mycket av dina resurser på en gång. Detta resulterar också i en lägre ram per sekund.

Vad är en högkvalitativ grafikinställning?

Högkvalitativ grafikkonfiguration är den näst bästa inställningen, som är tillgänglig för ett PC-spel. Det låter dig njuta av en snabbare ramar per sekund eller FPS-hastighet. Med andra ord är den idealisk för spel som kräver en högre uppdateringshastighet på grund av deras extrema hastighet. Upplösningskvaliteten för en hög grafikkonfiguration kan dock vara jämförelsevis lägre. Det andra utmärkande elementet om denna grafikinställning är att det inte kräver tung bearbetning. Det betyder att det är lite skonsamt på din hårdvara och behöver inte så många resurser att fungera korrekt.

Vad är skillnaden mellan hög och ultra grafik inställning?

1. Upplösning

Den första jämförelsemålet, mellan de två grafikinställningarna, handlar om upplösningen eller skärmens tydlighet. I fallet Ultra kan man ge 5% eller 10% visuell förbättring för de flesta spel. Det finns dock några spel som kan visa en högre andel av skillnaden som Rise Of The Tomb Raider, Witchcraft 3, och Prey.

2. Ramar per sekund

Bortsett från den visuella klarheten beror kvaliteten på ett spel också på hastigheten eller FPS-hastigheten. Även om Ultra-inställningen har blivit en "Talk Of The Gaming Town", lever den fortfarande inte upp till den övergripande prestandanivån. Det beror på att FPS med ultrakvalitativ konfiguration kan minska med 20% till 30% enkelt. Några av de spel som bevisar denna teori är beslutet, Rainbow Six Siege och Dishonored 2.

Vad är den perfekta inställningen att välja mellan Hög och Ultra grafik?

Varje spelare har en annan uppfattning om den perfekta inställningen för PC-spel. Men i de flesta fall väljer man en högkvalitativ grafikkonfiguration. Anledningen till att vi känner detsamma är på grund av dessa få grundläggande punkter: -
  1. Det finns ingen större visuell skillnad med Ultra.
  2. Ultra-inställningar kan orsaka en kraftig nedgång i FPS-hastigheten.
  3. Hårdvarukrav för Ultra är dyrare.
Sammantaget, om du har ett grafikkort som kan producera 60FPS när du använder högkvalitativ inställning. Då behöver man inte uppgradera. Eftersom det också kommer att låta dig njuta av en avancerad spelupplevelse.

Diskussion och kommentarer

Dela dina kommentarer
F
Filip 4 years ago
"Witchcraft III"? Don't you mean "The Witcher III"?
2 0
P
pugsleyimprudent 4 years ago
Hii there a nice work. Keep the work good. https://www.funofphone.com/
1 2