Compară GPU-compara grafice plăci de referință

Folosind acest instrument avansat de comparare GPU, comparați două plăci grafice sau comparați PC-ul curent Build-placă grafică și procesor-cu un upgrade viitor și a vedea dacă acesta este în valoare de upgrade. Utilizați setările de calitate a jocurilor dorite, rezoluția afișajului, placa grafică și combinațiile de procesoare pentru a vedea testele de performanță comparativă în 50 + Benchmark-Game FPS. Acest instrument vă va permite să calculați blocajul CPU, modifica setările de calitate, și schimba placă grafică și combinații de procesoare.

Gaming PC Graphics Card comparație în cadre pe secundă și calculator de performanță

Nou! Puteți compara mai mult de două plăci grafice și până la 5 combinații
Comparați mai multe plăci grafice
Prima combinație
Faţă
A doua combinație

Most Recent Comparisons

Criterii de joc la rezoluții diferite și setările de calitate

Criterii de joc la rezoluții diferite și setările de calitate

Avem algoritmi sofisticate, care au fost concepute cu atenție pentru a produce 90% estimări exacte ale performanței jocurilor de noroc bazate pe analiza de peste 70.000 teste de referință. Rezultatele noastre de referință sunt măsurate din nou de utilizator preferat rezoluția jocurilor și setările de calitate joc. Întrucât alte site-uri de referință măsoară întotdeauna la calitate ultra, oferim 4 setări de calitate-ultra, High, medium, low-pentru a vă ajuta să descoperiți valoarea ascunsă a plăcii grafice la diferite setări.

Calculul blocajelor avansate

Calculul blocajelor avansate

Mecanismul nostru de detectare a blocajelor se bazează pe teste reale pe CPU de peste 10 ani și analiza de benchmark-ul curent din nou multe generații CPU pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună valoare în termeni de cost-vs-performanță în alegerea PROCESORului, care va fi combinată cu GPU-ului. Cu peste 500 de CPU populare pentru ultimii 10 ani, veți găsi cu siguranță câștigurile exacte sau impactul pierderilor în combinație CPU și GPU.

Repere în cadre pe secundă, perioadă.

Repere în cadre pe secundă, perioadă.

Ne uităm întotdeauna pentru performanță în cadre pe secundă, nu TFLOPS sau GB/s sau alte specificații teoretice numere care sunt lipsite de sens pentru gamer. Totul este arată în cadre pe secundă, chiar și impactul CPU asupra performanței, pentru a vă ajuta să vedeți Benchmark-uri realiste și mai bine decide cu privire la următorul upgrade GPU.

Toate împreună: imaginea completă

Toate împreună: imaginea completă

Prețurile, cerințele de putere, nivelurile de căldură, nivelurile de zgomot, performanța în 1080p, 1440p, și 4K, CPU blocaj, și setările de calitate joc sunt toți factorii care afectează decizia și ne asigurăm că toate aceste informații sunt la îndemână și să furnizeze dumneavoastră cu noastre Recomandări. Instrumentul nostru de comparare este amestec cuprinzător de factorii de mai sus și garantat vă va ajuta în găsirea cel mai bun PC-ul de jocuri Build.

Cele mai populare comparații