Ultra VS høy kvalitet innstillinger i PC-spill

Hver spiller har et annet begrep om den ideelle innstillingen for PC-spill. Men i de fleste tilfeller velger du en grafikkkonfigurasjon av høy kvalitet.

By on

Ultra VS høy kvalitet innstillinger i PC-spill

Hver person som elsker å spille virtuelle spill på datamaskinen, går gjennom en viss forvirring noen ganger. Det gjelder vanligvis grafikkinnstillingen eller konfigurasjonen, som en spiller må velge når det gjelder PC-spill. To av de mest diskuterte innstillingene er Ultra og Høy kvalitet. Mens mange føler at Ultra-konfigurasjonen er veien å gå, er det noen som kan være uenige. Med denne artikkelen vil vi fortelle deg alt relatert til begge disse grafikkonfigurasjonene. Dessuten vil det til og med markere sine effekter på et typisk spill.

Hva er en Ultra-kvalitet grafikkinnstilling?

Grafikkinnstillingen Ultra kvalitet er den høyeste typen konfigurasjon, som du kan angi mens du spiller et spill. Den mest fremtredende funksjonen i en Ultra grafikkinnstilling er at den forbedrer visuell klarhet i et spill. Således, hvis du er en fan av et klart og skarpt visuelt display, så er dette konfigurasjonen for deg. Imidlertid er det også en ulempe med Ultra-kvalitet grafikkinnstillingen. Dette gjelder det tungt behandlingsaspektet av konfigurasjonen. Det skjer på grunn av faktorer som Ray Tracing, Global Illumination, og Anti Aliasing. Enda mer, siden du bruker mye av ressursene dine samtidig. Dette resulterer også i et lavere rammeverk per andre rate.

Hva er en grafikkinnstilling med høy kvalitet?

Grafisk konfigurasjon av høy kvalitet er den nest beste innstillingen, som er tilgjengelig for et PC-spill. Det lar deg nyte en raskere ramme per sekund eller FPS-hastighet. Med andre ord er den ideell for spill som krever høyere oppfriskningsgrad, på grunn av ekstrem fart. Oppløsningskvaliteten til en høy grafikkonfigurasjon kan imidlertid være relativt lavere. Det andre kjennetegn ved denne grafiske innstillingen er at det ikke krever tung behandling. Dette betyr at det er litt forsiktig på maskinvaren din og ikke trenger så mange ressurser til å fungere skikkelig.

Hva er forskjellen mellom høy og ultra grafikkinnstilling?

1. Oppløsning

Det første sammenligningspunktet, mellom de to grafiske innstillingene, handler om oppløsning eller skjermklarhet. Når det gjelder Ultra, kan man gi 5% eller 10% visuell forbedring for de fleste spill. Det er imidlertid noen få spill som kan vise en høyere prosentandel av forskjellen som Rise Of The Tomb Raider, Witchcraft 3, og Prey.

2. Rammer per sekund

Bortsett fra den visuelle klarheten, avhenger kvaliteten på et spill av hastigheten eller FPS-hastigheten. Selv om Ultra-innstillingen er blitt en "Talk Of The Gaming Town", lever den fortsatt ikke opp til det generelle ytelsesnivået. Det er fordi, med Ultra-kvalitetskonfigurasjon, kan FPS enkelt redusere med 20% til 30%. Noen av spillene som styrer denne teorien er The Decision, Rainbow Six Siege og Dishonored 2.

Hva er den ideelle innstillingen for å velge mellom høy og ultra grafikk?

Hver spiller har et annet begrep om den ideelle innstillingen for PC-spill. Men i de fleste tilfeller velger du en grafikkkonfigurasjon av høy kvalitet. Grunnen til at vi føler det samme er på grunn av disse få grunnleggende punktene: -
  1. Det er ingen større visuell forskjell med Ultra.
  2. Ultra-innstillinger kan føre til en bratt nedgang i FPS-hastigheten.
  3. Maskinvarekrav for Ultra er dyrere.
Samlet sett, hvis du har et grafikkort som kan produsere 60FPS mens du bruker høy kvalitet. Da er det ikke behov for en oppgradering. Siden det også vil tillate deg å hengi seg til et avansert spillopplevelse.

Diskusjon og kommentarer

Del dine kommentarer
C
CC 2 months ago
This whole article is not quite there English, please edit!
1 0
F
Filip 5 months ago
"Witchcraft III"? Don't you mean "The Witcher III"?
2 0