2023 beste value-performance grafische kaarten

Game benchmarks op verschillende resoluties en kwaliteit instellingen

Game benchmarks op verschillende resoluties en kwaliteit instellingen

Wij hebben verfijnde algoritmen die zorgvuldig zijn ontworpen om 90% nauwkeurige ramingen van gokkenprestaties te produceren die op het analyseren van meer dan 70.000 benchmark tests worden gebaseerd. Onze benchmark resultaten worden gemeten weer de gebruiker voorkeur gaming resolutie en spelkwaliteit instellingen. Terwijl andere benchmark sites altijd te meten op ultra kwaliteit, bieden wij 4 kwaliteit instellingen-Ultra, hoog, medium, laag-om u te helpen ontdekken de verborgen waarde van uw grafische kaart op verschillende instellingen.

Geavanceerde bottleneck berekening

Geavanceerde bottleneck berekening

Onze bottleneck detectie mechanisme is gebaseerd op echte tests op CPU'S voor meer dan 10 jaar en analyse van de huidige benchmarks weer veel CPU generaties om u te helpen de beste waarde te vinden in termen van kosten-versus-prestaties in uw CPU keuze die zal worden gecombineerd met uw GPU. Met meer dan 500 populaire CPU'S voor de laatste 10 jaar, zult u zeker vinden van de exacte winsten of verlies impact in je CPU en GPU combinatie.

Benchmarks in frames per seconde, periode.

Benchmarks in frames per seconde, periode.

Wij kijken altijd voor prestaties in kaders per seconde, niet TFLOPS of GB/s of andere specificatie theoretische aantallen die voor Gamer zinloos zijn. Alles is te zien in frames per seconde, zelfs de CPU impact op de prestaties, om u te helpen realistische benchmarks en beter te beslissen over uw volgende GPU upgrade.

Alles bij elkaar: het complete plaatje

Alles bij elkaar: het complete plaatje

De prijzen, de machts vereisten, de hitte niveaus, de lawaainiveaus, de prestaties in 1080p, 1440p, en 4K, CPU knelpunt, en de montages van de spelkwaliteit zijn alle factoren die de beslissing beïnvloeden en wij verzekeren dat al deze informatie bij de hand is en uw met onze Aanbevelingen. Onze vergelijking tool is uitgebreide mix van de bovenstaande factoren en gegarandeerd zal u helpen bij het vinden van uw beste gaming PC te bouwen.

Windows 10 lifetime licenses for just $15 and Office for only $28!

Windows 10 lifetime licenses for just  and Office for only !

Scdkey is running a great sale on Windows and Office licenses

2023 Beste gamingmonitors

2023 Beste gaming headsets

2023 Beste gaming-laptops

Is mijn pc toekomstbestendig?

Ontdek hoe goed uw computer moderne games kan uitvoeren!
Kwaliteitsinstellingen wijzigen

Beste voor budget gaming

Beste voor 1080p Gaming

Beste voor 1440p Gaming

Beste voor 4K Gaming