2023 legjobb érték teljesítményű grafikus kártyák

Játék referenciaértékek különböző felbontások és minőségi beállítások

Játék referenciaértékek különböző felbontások és minőségi beállítások

Már van nekünk kifinomult algoritmusokat amit volt gondosan szándékos-hoz termel 90% pontos felbecsül-ból utcagyerek előadás azon alapszik elemzés felső 70 000 magassági pont teszt. A Teljesítményteszt eredményei mérik újra a felhasználó által preferált játék felbontás és a játék minőségi beállításokat. Míg más benchmark oldalak mindig intézkedés Ultra minőségű, adunk 4 minőségi beállítások-Ultra, magas, közepes, alacsony-, hogy segítsen felfedezni a rejtett értéke a grafikus kártya különböző beállításokat.

Speciális szűk keresztmetszet-számítás

Speciális szűk keresztmetszet-számítás

A szűk keresztmetszet kimutatási mechanizmus alapja a valós vizsgálatok a CPU több mint 10 éve, és elemzése a jelenlegi referenciaértékeket újra sok CPU generációk, hogy segítsen megtalálni a legjobb érték szempontjából a költség-vs-teljesítmény a CPU-választás, hogy kombinálni fogja a GPU. Több mint 500 népszerű CPU az elmúlt 10 évben, akkor biztosan megtalálja a pontos nyereség vagy veszteség hatása a CPU és a GPU kombinációja.

Teljesítménymutatók képKocka/másodperc, időszak.

Teljesítménymutatók képKocka/másodperc, időszak.

Mindig keressük a teljesítményt képKocka/másodperc, nem TFLOPS vagy GB/s vagy más specifikáció elméleti számokat, amelyek értelmetlenek a Gamer. Minden van mutat-ban test által második, egyenletes a CPU ütközés-ra előadás, segíteni neki Ön lát valószerű magassági pont és jobb eldönt-ra-a következő GPU feljavít.

Együtt: a teljes kép

Együtt: a teljes kép

Árak, teljesítmény követelmények, hő-szint, zajszint, a teljesítmény 1080p, 1440p, és 4K, CPU szűk keresztmetszet, és a játék minőségi beállítások minden tényező, amely befolyásolja a döntést, és mi biztosítja, hogy mindez az információ kéznél van, és adja meg a mi Ajánlások. A mi összehasonlító eszköz átfogó keveréke a fenti tényezők és garantált segít megtalálni a legjobb játék PC épít.

Windows 10 lifetime licenses for just $15 and Office for only $28!

Windows 10 lifetime licenses for just  and Office for only !

Scdkey is running a great sale on Windows and Office licenses

2023 A legjobb játékőrök

2023 Legjobb Gaming Headset

2023 A legjobb játékgépek

My PC Future-Proof?

Nézze meg, milyen jól tudja a számítógép a modern játékokat futtatni!
Minőség-beállítások módosítása

A legjobb a költségvetés játék

Legjobb részére 1080p utcagyerek

Legjobb részére 1440p utcagyerek

Legjobb részére 4K utcagyerek