Resoluutio VS Quality: Vaikutus pelin suorituskykyyn

Mikä vaikuttaa pelin suorituskykyyn? Selkeys tai tiedot?

By on

Resoluutio VS Quality: Vaikutus pelin suorituskykyyn

Lämmin keskustelu on aina häirinnyt pelaajia, kun on kyse pelin laadusta. Lähes jokaisella pelaajalla on omat mieltymyksensä. Yksi asia, josta me kaikki olemme samaa mieltä, on se, että suorituskyky on aina avain hyvään pelikokemukseen. Asia, joka voi luistaa mielesi, on se, että resoluutio ja pelilaatu kulkevat käsi kädessä. Sitä paitsi pienimmässäkin näytön asetuksessa voi olla vaikutusta suorituskykyyn. Siksi tässä on kirjoitus, jossa käsitellään erilaisten resoluutiomääritysten aiheuttamia tehokkuuden vaikutuksia.

Korkea resoluutio ja heikkolaatuinen

Ottaen huomioon korkean resoluution ja huonolaatuisen grafiikka-asetuksen; Tässä on joitakin eroja, joita voit huomata pelaamisen aikana.

1. Korkea visuaalinen laatu

Kun pelaaja valitsee korkean resoluution konfiguraation, kuten Ultra, he voivat nauttia elämästä samankaltaisesta visuaalisesta laadusta. Peleissä, kuten Call of Duty, Middle Earth tai The Witcher 3, resoluutio on noin 5% - 8%.

2. Alhainen FPS-nopeus

Koska laitteistoresursseja käytetään pääasiassa korkean resoluution ylläpitämiseen, suorituskyky vaarantuu suuressa määrin ja näin korkean resoluution asetus voi pudottaa FPS: n lähes 30%.

3. Riippuu GPU: sta

Korkean resoluution PC-peliasetus edellyttää GPU: n laajaa käyttöä. Se johtuu siitä, että näytöllä tai resoluutiolla on kaikki tekeminen laitteiston grafiikkakomponentin kanssa. Se voi jopa johtaa pullonkauloihin, jotka johtuvat ylimääräisestä käsittelystä.

Matala resoluutio ja korkea laatu

Matala resoluutio ja laadukas yhdistelmä antavat vakaamman pelikokemuksen. Seuraavassa on joitakin ominaisuuksia, joita voit odottaa vastaavan grafiikkakokoonpanon avulla.

1. Matala visuaalinen laatu

Näytön tai tarkkuuden laatu on suhteellisen tylsä riippumatta siitä, onko se pieni tai keskikokoinen grafiikka. Tämä voi vaikuttaa edelleen riippuen tekijöistä, kuten näytön koosta, katseluetäisyydestä ja kuvasuhteesta.

2. Korkea FPS-nopeus

Aina kun resoluutio on alhainen, laitteiston suorituskyky kasvaa automaattisesti. Toisin sanoen järjestelmäsi pystyy tuottamaan korkeampia kehyksiä sekunnissa, jolloin voit nauttia nopeudesta. Joissakin peleissä virkistystaajuus on kriittinen elementti. Näin ollen tämä yhdistelmä on mieluiten edullinen.

3. Riippuu GPU: sta ja CPU: sta

Toisin kuin korkea resoluutio ja huonolaatuinen asetus, tämä yhdistelmä riippuu sekä GPU: sta että CPU: sta. Siinä hyödynnetään sekä laitteistosi näkökohtia että ei aseteta laajojen käsittelyjen painetta samalle. Yksinkertaisesti sanottuna sinun pitäisi olla kunnollinen erittely laitteistosi, erityisesti CPU: n ja GPU: n, osalta.

Mikä yhdistelmä on parempi?

1. Yhden pelaajan pelit

Yhden pelaajan osalta molemmat vaihtoehdot voivat olla hyviä. Se riippuu täysin pelin nopeudesta ja henkilökohtaisesta mieltymyksestäsi. Siksi, mielestämme, jos haluat pelata pelejä, kuten City Builders and Strategies, korkeampi resoluutio olisi hyvä valinta. Tämä johtuu siitä, että nämä pelit eivät vaadi korkeampaa virkistystaajuutta.

2. Moninpelit

Jos kyseessä on moninpeli, kannattaa harkita pienempää resoluutiota. Näiden pelien nopea vaihe tekee ratkaisevaksi FPS-nopeuden. Kun valitset pienen tarkkuuden määrityksen, laitteesi pystyy toimimaan paremmin. Kaiken kaikkiaan resoluutiolaadun ja suorituskyvyn valitseminen on pelaajalla. Niinpä pelikokemuksen tavoitteiden mukaisen päätöksen tekeminen on ihanteellinen ratkaisu.

Keskustelu ja kommentit

Jaa kommenttisi
S
Sakhile 8 months ago
This article is confusing. High resolution and low quality = ultra settings?
8 0