2023 καλύτερη τιμή-επιδόσεις κάρτες γραφικών

Παιχνίδι σημεία αναφοράς σε διάφορα ψηφίσματα και τις ρυθμίσεις ποιότητας

Παιχνίδι σημεία αναφοράς σε διάφορα ψηφίσματα και τις ρυθμίσεις ποιότητας

Έχουμε εξελιγμένους αλγόριθμους που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να παράγουν 90% ακριβείς εκτιμήσεις της απόδοσης των παιχνιδιών με βάση την ανάλυση πάνω από 70.000 δοκιμές αναφοράς. Τα αποτελέσματα της αναφοράς μας μετρώνται ξανά ο χρήστης προτιμώμενη ανάλυση παιχνιδιών και τις ρυθμίσεις ποιότητας του παιχνιδιού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι άλλες περιοχές αναφοράς είναι πάντα μέτρο σε Ultra ποιότητας, παρέχουμε 4 ρυθμίσεις ποιότητας-Ultra, High, μεσαίο, χαμηλό-για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την κρυφή αξία της κάρτας γραφικών σας σε διαφορετικές ρυθμίσεις.

Προηγμένος υπολογισμός συμφόρησης

Προηγμένος υπολογισμός συμφόρησης

Συμφόρησης μηχανισμός ανίχνευσης μας βασίζεται σε πραγματικές δοκιμές για την CPU για πάνω από 10 χρόνια και την ανάλυση των σημερινών σημείων αναφοράς και πάλι πολλές γενιές CPU για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη τιμή από την άποψη του κόστους-vs-Performance στην επιλογή της CPU σας που θα συνδυαστεί με GPU σας. Με πάνω από 500 δημοφιλή CPU για τα τελευταία 10 χρόνια, θα βρείτε σίγουρα την ακριβή κέρδη ή απώλειες επιπτώσεις στην CPU και GPU συνδυασμό σας.

Σημεία αναφοράς σε καρέ ανά δευτερόλεπτο, περίοδο.

Σημεία αναφοράς σε καρέ ανά δευτερόλεπτο, περίοδο.

Ψάχνουμε πάντα για την απόδοση σε καρέ ανά δευτερόλεπτο, δεν TFLOPS ή GB/s ή άλλες προδιαγραφές θεωρητικούς αριθμούς που είναι χωρίς νόημα για το gamer. Τα πάντα είναι δείχνουν σε καρέ ανά δευτερόλεπτο, ακόμη και ο αντίκτυπος της CPU για την απόδοση, για να σας βοηθήσει να δείτε ρεαλιστικά σημεία αναφοράς και καλύτερα να αποφασίσει σχετικά με την επόμενη αναβάθμιση GPU σας.

Όλοι μαζί: η πλήρης εικόνα

Όλοι μαζί: η πλήρης εικόνα

Οι τιμές, οι απαιτήσεις ισχύος, τα επίπεδα θερμότητας, τα επίπεδα θορύβου, οι επιδόσεις σε 1080p, 1440p και 4K, η συμφόρηση της CPU και οι ρυθμίσεις ποιότητας παιχνιδιού είναι όλοι παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση και διασφαλίζουμε ότι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι στο χέρι και σας παρέχουν τις Συστάσεις. Εργαλείο σύγκρισης μας είναι ολοκληρωμένο μείγμα από τους παραπάνω παράγοντες και εγγυημένα θα σας βοηθήσει στην εξεύρεση καλύτερο gaming PC σας οικοδομήσουμε.

Windows 10 lifetime licenses for just $15 and Office for only $28!

Windows 10 lifetime licenses for just  and Office for only !

Scdkey is running a great sale on Windows and Office licenses

2023 καλύτερες οθόνες τυχερού παιχνιδιού

2023 Καλύτερα ακουστικά τυχερού παιχνιδιού

2023 καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερού παιχνιδιού

Είναι το PC μου Μέλλον-Απόδειξη;

Δείτε πόσο καλά ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει σύγχρονα παιχνίδια!
Αλλαγή ρυθμίσεων ποιότητας

Καλύτερο για gaming προϋπολογισμός

Καλύτερο για gaming 1080p

Καλύτερο για 1440p gaming

Καλύτερο για gaming 4K